Maisa Enqvist 3.4.2023 16:05

Katriinaa kiehtoo viestintätoimistotyön monipuolisuus ja erilaiset asiakkaat

Sosiaaliseen mediaan ja digimarkkinointiin erikoistunut Katriina aloitti Netprofilen digitiimissä somespesialistina. 

”Hyppy viestintätoimistoon on kiehtova. Asia on ollut mielessäni jo pitkään ja kun tilaisuus avautui, oli aivan pakko tarttua tähän. Palan halusta päästä auttamaan osaamisellani erilaisia asiakasyrityksiä”, Katriina kertoo.

Teknologian maailmaan sukeltaminen tuo jatkuvasti eteen uutta, inspiroivaa ja ajatuksia herättävää. ”Teknologia on läsnä jokaisen ihmisen arjessa, vaikka siihen ei edes kiinnitä mitään huomiota. Tässä työssä Netprofilessa pääsen näkemään uuden teknologian kehitystä ja ruokkimaan ihmisten uteliaisuutta uuteen tuloksia tuovalla digitaalisella viestinnällä”, Katriina innostuu.

Katriinan ensikosketus sosiaaliseen mediaan oli legendaarinen IRC-Galleria ja vähän myöhemmin luonnollisesti Facebook. Sosiaalisen median monet mahdollisuudet avautuivat hänelle erityisesti vaihto-oppilasvuoden aikana Uudessa-Seelannissa. Kalliiden tekstiviestien sijaan viestittely Suomeen onnistui ilmaiseksi sometyökaluilla. Työssään Katriina on jo ehtinyt nähdä, että sosiaalisen median mahdollisuudet ovat brändeillekin lähes rajattomat.  

Uusi-Seelanti antoi alkusysäyksen kiinnostukseen maailmaa ja erilaisia kulttuureja kohtaan. Katriina on ehtinyt rakentaa elämänsä alusta uudessa maassa jo viisi kertaa. Nämä kokemukset ovat muovanneet hänestä itseensä ja tulevaisuuden mahdollisuuksin uskovan luovan optimistin.  
Netprofile on jälleen uusi ja jännittävä alku Katriinan kokemuspaletissa. ”Onko liikaa hehkutusta, jos totean, että netprofilelaiset ovat aivan huikeita, niin luonteeltaan kuin ammattitaidoltaan? En olisi voinut edes kuvitella näin lämmintä vastaanottoa. Täällä on arvot kohdallaan ja ne näkyvät kaikessa tekemisessä. Sen huomaa, että työyhteisön hyvinvointiin ja ihmisten ammatilliseen kehittymiseen panostetaan.”

Katriina nauttii arjen pienistä seikkailuista, kuten Kufu-koiran kanssa ulkoilusta, illallisesta ystävien kanssa tai vaikka spontaanista reissusta Mustikkamaalle tai taidenäyttelyyn. Energisoivia ja rakkaita tapoja viettää aikaa ovat valokuvaus, editointiohjelmilla leikkiminen ja jooga. 

Pysy kuulolla Netprofilen tuoreimmista uutisista ja tilaa uutiskirjeemme!