Maisa Mattila 14.12.2017 13:16

IT-HOROSKOOPPI 2018

Se on täällä nyt – nimittäin it-horoskooppi 2018! Lue, mitä jännittävää teknologiaan taipuvaiselle tähtimerkillesi on luvassa tulevana vuonna.

Oinas (21.3. - 20.4.)

Netprofile_it-horoskooppi_2017_oinas.png

Työelämä: Yrityksessänne otetaan käyttöön tekoäly, jonka harteille siirtyy iso osa aiemmin tekemästäsi manuaalisesta työstä. Suhtaudut aluksi tilanteeseen varauksella, mutta älä huoli! Loppukevääseen mennessä huomaat, miten iso apu uudesta työkalusta onkaan.

Rakkaus: Törmäät IT-glögeillä vanhaan heilaasi, joka näyttää paremmalta kuin koskaan. Älä silti anna vanhan suolan janottaa – exäsi on edelleen kiinnostuneempi terveysteknologia-alan startupistaan kuin sinusta.

 

Härkä (21.4. - 20.5.)

Netprofile_it-horoskoopit_2017_hÑrkÑ.png

Työelämä: Työmatka CES-messuille on hauska, mutta sinun osaltasi valitettavasti jopa liian hauska. Tympeä esimiehesi on entistäkin tympeämpi, kun hänelle paljastuu, että kadotit yrityksen luottamuksellisia papereita hämärään kapakkaan.

Rakkaus: Eräs SAP-konsultti on jo pitkään pyrkinyt puheillesi ja helmikuussa annat viimein periksi. Pian kuitenkin paljastuu, ettei tapaaminen olekaan silkka myyntikeikka. Harkitse tarkkaan, lähdetkö hänen ehdottamilleen ystävänpäivän deiteille.

 

Kaksonen (21.5. - 21.6.)

Netprofile_it-horoskoopit_2017_kaksonen.png

Työelämä: Kokenut kollegasi kaapataan kilpailijalle, mikä tietää sinulle tuntuvaa palkankorotusta, mutta myös kasvavaa vastuuta. Integraatioprojektin venähtäminen nostaa verenpainetta ja missaat kaikessa hässäkässä jopa yhden tärkeän deadlinen! Pidä pää kylmänä – kyllä se heinäkuussa helpottaa.

Rakkaus: Ihmissuhderintamalla on alkuvuodesta tasaista, ehkä jopa liiankin tasaista. Intohimo kuitenkin palaa elämääsi juhannuksen tienoilla, kun löydät itsesi kokeilemasta Star Wars -roolipeliä makuuhuoneen puolella.

 

Rapu (22.6. - 22.7.)

Netprofile_it-horoskoopit_2017_rapu.png

Työelämä: Tarvitsette ulkopuolista kumppania ohjelmistoprojektiin ja oikean palveluntarjoajan valinta jää sinun harteillesi. Ehdotat, että annatte briiffin ehdokkaille videolla, mikä osoittautuu valtavaksi menestykseksi!

Rakkaus: Oletko sinkku? Tinderisi käy kuumana erityisesti alkukeväästä, mutta treffailu ei kehity parisuhteen suuntaan ennen lokakuuta. Varattu? Ikävä tapahtuma horjuttaa luottamustasi kumppaniisi, mutta hän pelastaa tilanteen lähettämällä sinulle possu-animojilla lauletun rakkauslaulun.

 

Leijona (23.7. - 22.8.)

Netprofile_it-horoskoopit_2017_leijona.png

Työelämä: Yritystänne koetellaan kesälomien kynnyksellä vakavalla tietomurrolla. Varaudu siihen, ettei lomasi pääse alkamaan aivan suunnitelmien mukaan. Uurastuksesi palkitaan hauskalla tavalla syksyn kickoffissa!

Rakkaus: Syvä rakkautesi iOS-laitteisiin kokee kolauksen, kun teet pitkästä aikaa tuttavuutta Android-puhelimen kanssa – ja huomaat tykkääväsi siitä! Koetat hetken pallotella molempia rinnakkain, mutta lopulta ymmärrät, että ratkaiseva valinta on tehtävä.

 

Neitsyt (23.8. - 22.9.)

Netprofile_it-horoskooppi_2017_neitsyt.png

Työelämä: Yrityksessänne aloitetaan työhyvinvointiprojekti, jonka seurauksena kaikille annetaan FitBitit aktiivisuuden mittaamista varten. Kirit aulaanne sijoitetun tulostaulukon kärkeen, kun keksit kiinnittää rannekkeen naapurisi hyperaktiiviseen koiraan.

Rakkaus: Tapaat Slushin jatkoilla eksoottisen espanjalaisen, joka vie jalat alta. Seuraavana aamuna hän kuitenkin hipsii luotasi lennolleen ja suhteenne kuihtuu yhtä nopeasti kuin hänen liikeideansakin.

 

Vaaka (23.9. - 23.10.)

Netprofile_it-horoskoopit_2017_vaaka.png

Työelämä: Organisaatiomuutoksen myötä siirryt uuteen positioon, mikä tuntuu aluksi vaikealta, sillä uudessa tiimissä ei hoideta hommia yhtä särmästi kuin vanhassa. Ehdotuksesi Trellon käyttöönotosta otetaan kuitenkin hyvin vastaan ja pian huomaat paitsi kotiutuneesi tiimiin, myös kehittäneesi sen toimintaa valtavasti.

Rakkaus: Sinkkuja hemmotellaan heinäkuun tienoilla kuumalla lomaromanssilla terävän teknologiatoimittajan kanssa. Varatuille puolestaan on tiedossa romanttinen vuosipäiväyllätys, johon sisältyy autoiluelämys itseajavalla Teslalla.

 

Skorpioni (24.10. - 22.11.)

Netprofile_it-horoskooppi_2017_skorpioni.png

Työelämä: Yt-neuvottelut päättyvät osaltasi huonosti, mutta onneksi et ole lannistuvaa sorttia. Irtautuminen vanhasta työstä antaa sinulle mahdollisuuden tavoitella unelmaasi opetusteknologiaan keskittyneenä yrittäjänä.

Rakkaus: Uusi IT-tukihenkilönne tekee sinulle sopimattoman ehdotuksen perjantain after workeilla. Torju hänet kuitenkin ystävällisesti, sillä seuraavana päivänä PC:si pimenee ja tarvitset kipeästi hänen apuaan.

 

Jousimies (23.11. - 22.12.)

Netprofile_it-horoskooppi_2017_jousimies.png

Työelämä: Pomosi henkilökohtaisen esteen takia sinut päätetään lähettää edustamaan yritystänne WebSummitiin hänen sijastaan. Pysy valppaana reissussa, sillä saatat päästä solmimaan yllättävän kumppanuuden, joka avittaa firmanne markkinajohtajaksi likaista peliä pelaavan kilpailijan ohi.

Rakkaus: Saat testiin japanilaisen kaverirobotin ja pian huomaat, että sen kanssa vietetty aika kiinnostaa sinua ihmissuhteita enemmän. Ota etäisyyttä robottiisi ennen kuin menetät erään tärkeän ihmisen kokonaan.

 

Kauris (23.12. - 19.1.)

Netprofile_it-horoskooppi_2017_kauris.png

Työelämä: Julkaisette syksyllä oman mobiilipelin, joka ei aluksi vaikuta ottavan tulta alleen. Yhteistyö suositun pelitubettajan kanssa nostaa kuitenkin latausmäärät toivotulle tasolle ja firman pikkujouluissa kilistellään kuohuviinin sijasta samppanjalla.

Rakkaus: Rakkauselämäsi kuihtuu heti alkuvuodesta, mutta unohdat sen, kun saat kolme ilmaista Netflix-kuukautta kiitoksena käytettävyystestiin osallistumisesta. Oma aika tekee sinulle hyvää ja sarjamaratonin jälkeen ihmiskontaktit tuntuvat taas entistäkin merkityksellisemmiltä.

 

Vesimies (20.1. - 19.2.)

Netprofile_it-horoskoopit_2017_vesimies.png

Työelämä: Firmaasi palkataan työntekijä, joka ei kattavasta toimialakokemuksestaan huolimatta ole järin taitava ATK:n kanssa. Pysy kärsivällisenä ja auta uutta kollegaasi. Panoksesi huomioidaan lopulta johtoryhmässä asti.

Rakkaus: Parisuhteessa olevat löytävät kesällä kivan yhteisen harrastuksen, kun he päättävät asentaa kotiinsa valaistusta, ilmastointia ja musiikkia hallinnoivan IoT-järjestelmän. Sinkut puolestaan testaavat rohkeasti henkilökohtaiseen käyttöön suunnattua IoT-esinettä.

 

Kalat (20.2. - 20.3.)

Netprofile_it-horoskooppi_2017_kalat.png

Työelämä: Lopputalven dataprojektinne on kriisissä, päivät venyvät kohtuuttomasti, eikä työparisi ota vastuuta omista hommistaan. Pian löydät itsesi tutun headhunterin juttusilta, jolta saattaa löytyä ratkaisu ahdistavaan tilanteeseesi.

Rakkaus: Ihastut lipevään ERP-myyjään, ja lopulta paljastuukin, että hänen hurmaavan käytöksensä taustalla on firmallenne hiljattain tehty suuri tarjous. Kosto on suloinen, kun pääset julistamaan yhteistyön toisen palveluntarjoajan kanssa suoraan hänen nenänsä edessä.

 

New Call-to-action