Jenni Ahlapuro 27.6.2019 10:53

Ei pelkkää bisnestä – kesätärpit, jotka yhdistävät työn ja huvin

42380877222_916ab2b50e_o

Kesäinen Suomi tarjoaa loistavia tilaisuuksia työn ja huvin yhdistelyyn, jolloin lomafiilistä voi halutessaan ylläpitää vaikka läpi kesän verkostoitumisen ja uusien oppien merkeissä – ja jatkaa pitkää viikonloppua designin tai musiikin parissa! 

Bisnestapahtumia syytetään monesti pääkaupunkikeskeisyydestä ja siksi asetimmekin tavoitteeksi löytää kiinnostavimmat helmet sen ulkopuolelta. Tsekkaa alta vinkkimme kesäisen Suomen valloittamiseen tavalla, joka pomonkin on helppo hyväksyä!

Täydellinen kesäviikko Porissa

SuomiAreena järjestetään Porissa 15.-19.7. ja tänä vuonna tapahtuman teemana on tulevaisuuden osaaminen ja innovaatiot. Yhteiskunnallisen keskustelun foorumina tunnettu SuomiAreena tarjoaa kiinnostavia puheenvuoroja muun muassa Tarja Haloselta, Peter Vesterbackalta, Maria Veitolalta ja Renny Harlinilta. Tiukka tapahtumaviikko kruunataan tietenkin samaan aikaan järjestetyssä Pori Jazzissa, jonka pääesiintyjiä ovat esimerkiksi Toto ja Christina Aguilera. 

Ruissalon tapahtumatelakka hurmaa

Turussa ilakoidaan kahtena perättäisenä viikonloppuna. SHIFT Business Festival kerää yhteen 3000 teknologiasta ja innovaatioista kiinnostunutta alansa asiantuntijaa globaalien kysymysten äärelle – tänä vuonna teemoiksi on nostettu tekoälyn etiikka sekä kiertotalous. Myös Netprofile on tällä kertaa mukana nauttimassa elokuun viimeisen viikonlopun festivaalihumusta. 

Kesäisestä Turusta hullaantuneita ilahduttaa 5.-8.9. järjestettävä Food & Art Festival, joka täyttää Ruissalon taide-elämyksillä ja huippuruoalla.

Bisnestä ja musiikkia Oulussa

Työn ja huvin yhdistäminen on heinäkuussa helppoa. BusinessOulun järjestämässä Bizstock-tapahtumassa puhutaan yrittäjyydestä ja menestyksestä – sekä virittäydytään festaritunnelmaan rennosti verkostoituen. Lippu nimittäin sisältää VIP-pääsyn 26.-27.7. järjestettävään Qstockiin, jossa tanssahdellaan muun muassa The Offspringin ja Thirty Seconds to Marsin tahtiin.

Loppukesän juhlaa Tampereella

Tampereella kajahtaa asiaa myynnistä, markkinoinnista ja asiakaskokemuksista, kun Tampere Business Meet polkaistaan käyntiin 23.8. Sisällöiltään toisistaan poikkeavien valmennuspolkujen ansiosta osallistujat voivat luoda tapahtuman sisällöstä itsensä näköisen. Oppia saadaan puhujilta kuten Kim Väisänen ja Pia Hautamäki. 

Kesäreissun ei ole kuitenkaan syytä päättyä tähän, sillä samana päivänä käynnistyy myös kaupunkikulttuuria, muotoilua ja arkkitehtuuria tarjoava Tampereen arkkitehtuuri- ja designviikko. 24.8. puolestaan juhlitaan Viikinsaaren Venetsialaisten voimin, jossa esiintyy muun muassa Samae Koskisen Korvalääke.
 

Netprofile on tänä vuonna Shift Business Festivalin partneri ja tapahtumassa läsnä tulee olemaan koko tiimimme. Mikäli haluat sparrailla omaan tapahtumamarkkinointiisi liittyvää kokonaisuutta kanssamme joko Shiftiin tai johonkin muuhun tapahtumaan liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä!

OTA KAIKKI IRTI SHIFTISTÄ 2019