MAAILMAN PARHAAT VIESTINTÄTYÖT VALITTIIN - NETPROFILE JA NITOR NAPPASIVAT TUPLAVOITON

Lue uutinen

Näy, vaikuta ja kasva!

Netprofile on uutta teknologiaa kehittävien ja hyödyntävien yritysten viestintään ja markkinointiin erikoistunut konsulttiyritys. Me rakennamme maailmaa, jossa elämä on teknologian ansiosta sujuvampaa ja antoisampaa.

Netprofilen juuret ovat teknologia-alan startup-yritysten palvelemisessa. Olemme tottuneet toimimaan nopealiikkeisten innovaattorien kanssa. Yrittäjävetoisena boutique-toimistona vastaamme huutoon asiantuntemuksella, tehokkuudella ja ketteryydellä. Autamme asiakkaitamme kehittymään, näkymään, myymään ja vaikuttamaan – Suomessa ja kansainvälisesti.

Palvelut

Saako olla lisää kiinnostusta? Uskottavuutta? Kysyntää?
 
Tehokas viesti avaa ovia, herättää tunteita ja muokkaa mielipiteitä. Onnistumisen kulmakiviä ovat kohderyhmiä kiinnostavan sisällön tuottaminen ja oikeiden ihmisten tuominen sisällön äärelle. Tärkeintä on ymmärtää mikä kohderyhmiä liikuttaa.

Netprofile luo viestinnälle ja markkinoinnille vankan perustan ja toimivat käytännöt, joiden tulokset näkyvät liiketoiminnan mittareissa. Kiteytämme strategian, valitsemme keinot ja rakennamme koneiston. Tuotamme sisältöä, joka kiinnostaa, koukuttaa ja vaikuttaa.

Netprofile sosiaalisessa mediassa

Asiakkaat

Netprofilen asiakaskunnassa on edistyksellistä teknologiaa hyödyntäviä suomalaisia kasvuyrityksiä ja kansainvälisiä konserneja sekä teknologian kehitystä ja kaupallistamista tukevia yhteisöjä.

Asiakkaamme ovat innovatiivisia organisaatioita, joiden liiketoiminta perustuu vahvaan osaamiseen. Tällä hetkellä asiakkaitamme ovat mm:

 

Kumppanit

Netprofile tarjoaa viestinnän ja markkinoinnin palveluja kaikkialla maailmassa. Verkon avulla löydämme ja tavoitamme halutut kohderyhmät suoraan Netprofilesta, yhdeltä luukulta. Tehostettu vaikutus halutuissa maissa onnistuu kumppaniemme avulla.
Netprofilen kartta 2