Essi Isomäki 11.11.2019 15:10

Tule meille, jos olet teknologiasta innostuva viestinnän ammattilainen

rekry

Oletko ratkaisuhakuinen markkinointiviestinnän ideanikkari? Innostutko sekä teknologiasta että ihmisistä? Oletko kirjallisten luomustesi suhteen kunnianhimoinen ja asiakaslähtöinen? Palaako sisälläsi ammatillisen kehittymisen intohimon tuli?

Netprofile on uutta teknologiaa kehittävien ja hyödyntävien yritysten markkinointiin ja viestintään keskittynyt suomalainen konsulttiyritys. Asiakkaamme ovat omien alojensa edelläkävijöitä. 

Etsimme nyt kansainvälisesti palkittuun, kokeneeseen ja ketterään markkinointiviestinnän ammattilaisten mahtitiimiimme energistä osaajaa, joka syttyy digitaalisesta vaikuttamisesta ja itsensä haastamisesta. 

Ydintehtäviisi kuuluvat markkinointiviestinnän suunnittelu, projektien johtaminen sekä erilaisten sisältöjen kirjoittaminen suomeksi ja englanniksi. Operoit sujuvasti somessa ja kiinnostut myös video- ja äänisisällöistä. 

Meillä jalostat, syvennät ja laajennat osaamistasi monipuolisissa markkinointiautomaation, mediaviestinnän sekä tapahtumaviestinnän projekteissa.  

Toinen nimesi on utelias. Asenteesi on can do, myös maanantaisin. 

Inspiroiva työyhteisömme ja aivonystyröitä haastavat työtehtävät kasvattavat joka päivä osaamispääomaasi. Asenteellasi ja asiantuntemuksellasi on suuri merkitys koko tiimillemme ja erityisesti asiakkaillemme, joille tuotamme poikkeuksellista lisäarvoa. 

Maksamme palkkaa ja kaikki perusedut ovat selviö. Se, mitä tarjoamme noiden lisäksi, on todellinen syy siihen, miksi olet meidän tiimissämme. 

Mitä arvelet, tulisitko luomaan ihmeitä kanssamme? 

 

Kerro Essille perjantaihin 22.11. klo 16 mennessä, miksi juuri sinä olet meidän uusi työkaverimme, mitä osaamista tuot tiimiimme ja mihin tähtäät ammatillisesti. Essi vastaanottaa viestisi mieluiten mailiinsa essi@netprofile.fi ja vastaa kysymyksiisi puhelimitse 14.11. klo 10-16 numerossa 040-572 4648