LUE JA OPI!

Netprofilen blogi kertoo, mitä viestinnän maailmassa tapahtuu juuri nyt.Netprofilen osaava tiimi vahvistuu entisestään – tervetuloa Sanelma!

09.01.2020“Oletko kissa- vai koiraihminen?” Tätä asiaa selviteltiin heti ensimmäisenä työpäivänä Sanelma Helkearon liityttyä tammikuussa osaavaan joukkoomme. Netprofile on Suomen ainoa, ja luonnollisesti myös menestynein, teknologia-alaan keskittynyt viestintätoimisto. Silti meillä puhutaan usein eläimistä; se saattaa kuitenkin olla “Apple vai Android” -kysymystä tärkeämpi, kun halutaan selvittää, mihin suuntaan uusi kollega on kallellaan.

Tagit: rekrytointi, työntekijäkokemus, yhteistyö, teknologiaviestintäMitä 3 kuukautta viestintätoimistoelämää on opettanut

03.12.2019

“Sara, haluaisitko soittaa tälle toimittajalle ja kysyä, kiinnostaisiko häntä haastatella Charity Wanjikua, joka on tulossa Suomeen?” Ensimmäinen ajatukseni oli: iik, olen todella jäinen puhelimessa. 

Tagit: työntekijäkokemus, traineeÄlysormus valvoo unta – mutta auttaako notifikaationalkutus?

22.08.2019

Jotkut väittävät, että tieto lisää tuskaa. Kesällä otin käyttöön Oura-älysormuksen ja se osoitti minulle jälleen, että hyvin paketoituna näin ei todellakaan ole.

Tagit: työntekijäkokemus, Oura, älysormus, itsensä mittaaminen, hyvinvointiNetprofilen historian ensimmäinen harjoittelija on e-urheilullinen teologi

15.08.2019

Historian lehdet havisevat: Meillä on aloittanut ihka oikea harjoittelija! Sara Järvinen opiskelee viimeistä vuotta teologiaa opettajalinjalla Helsingin yliopistossa. Viestintäalan työkokemusta hän on ehtinyt kerryttää kesätyötehtävissä Helsingin Seurakuntayhtymällä ja Innofactorilla sekä erilaisissa luottamustehtävissä ylioppilaskunnassa. 

Tagit: työntekijäkokemus, pelit, trainee, esportsTuntuuko sinusta, että esimiehesi arvostaa sinua? Minusta tuntuu – ja se näkyy asiakkaille asti

24.04.2019

Jos ei olisi Asiakasta, ei olisi yritystä. Asiakas viedään lounaalle tai lätkämatsiin, Asiakasta onnitellaan merkkipäivinä, Asiakasta tervehditään iloisesti ja kysytään, mitä [lisää tähän puolison/lemmikin/lapsen nimi] kuuluu sitten viime näkemän. Tätä yhtään vähättelemättä, oletko tullut ajatelleeksi, kuka sitä Asiakasta näin erinomaisesti kohtelee?

Tagit: työ, duuni, asiakaskokemus, työyhteisö, työntekijäkokemus

    Kirjoittanut

    Uusimmat

    Kategoriat

    see all

    Twitter