LUE JA OPI!

Netprofilen blogi kertoo, mitä viestinnän maailmassa tapahtuu juuri nyt.Johtajaa ahdistaa – ja syystä

04.11.2019

Vuoden paras etätyönäkymä löytyi Airbnb:n parvekkeelta.  

Vietin lokakuussa kaksi päivää aurinkoisessa Lissabonissa ikkunattomassa seminaaritilassa, jonne kokoontui Maailman viestintätoimistojen etujärjestön vuotuinen konferenssi ICCO Global Summit.

Tagit: kriisiviestintä, viestintä, johtaminen, sidosryhmätICCOn kuumimmat puheenaiheet: purpose, teknologiat ja fake news

14.10.2019

Jo kolmattakymmenettä kertaa järjestetty ICCO Global Summit keräsi jälleen viestinnän ammattilaiset yhteen, tällä kertaa aurinkoiseen Lissaboniin. Tämän vuoden kattoteemana oli Transformation” ja sitä lähestyttiin monissa puheenvuoroissa teknologian sekä tulevaisuuden työn ja taitojen kautta.

Tagit: Teknologia, ICCO, kriisiviestintä, purposeKun somessa kuohuu, tunteetkin vellovat

26.07.2018

Somekohut ja mainekriisit -opaskirjani on oikeastaan kirja tunteista. Ja miksei olisi: someajassa korostuu tunteiden ja muutenkin kontekstin lukutaito. Verkossa elekieli ja äänensävyt jäävät ihmisten välisestä kommunikaatiosta kätköön, mikä ei tee helpoksi ymmärtämistä eikä toimiensa vaikutuksen ennakointia.

Tagit: kriisiviestintä, mediakriisiSomekohut ja mainekriisit - 4 neuvoa ehkäisyyn

01.03.2018

Somekohun, mediajupakan tai oikean kriisin myllerrykseen tuskin kukaan toivoo joutuvansa. Jokainen ammatti-ihminen tietää, että sosiaalisen median aikakaudella kohut voivat kohdata ketä tahansa ja jopa bisneksen arkea koettelevaksi mainekriisiksi asti. Ketä tahansa – sinuakin.
 

Tagit: Viestintä, Sosiaalinen media, markkinointiviestintä, Kirjallisuus, kriisiviestintä, some, mediakriisi

    Kirjoittanut

    Uusimmat

    Kategoriat

    see all

    Twitter