LUE JA OPI!

Netprofilen blogi kertoo, mitä viestinnän maailmassa tapahtuu juuri nyt.5 vinkkiä parempiin Instagram-kuviin

16.08.2018

Tuntuuko sinusta joskus, että omat valokuvat voisivat olla parempia? Vertaat Instagramissa omia kuviasi muiden otoksiin, mutta et oikein keksi, missä mättää? Jälkikäsittelyyn ei ole aikaa tai se ei edes kiinnosta? Ei hätää, tässä muutama helppo perussääntö, joilla pääset hyvin alkuun itse tai autat muita kamerakammoisia organisaatiossasi lähtemään mukaan.  

Tagit: Instagram, filtterit, valokuvaus, kuvausvinkki5 vinkkiä Instagram Stories  -mainontaan 

21.02.2018

Viime vuosi toi yrityksille jälleen uusia mahdollisuuksia viestintään ja markkinointiin. Yksi niistä on Instagram Stories, joka alkuun joutui naljailun kohteeksi Snapchatin kopioimisesta, mutta nousi nopeasti suosituimmaksi lyhytvideoiden jakokanavaksi. Ainakin omaa silmää Storiesin visut ja uusimmat fontit miellyttävät Snapchatia enemmän. 

Tagit: Sosiaalinen media, digitaalinen markkinointi, Instagram5 oppia kohti Instagram-menestystä

17.11.2017

Sosiaalisen median kanava Instagram on kovassa kasvussa. Kasvua on muun muassa ennustanut Annalect Finland, jonka Instagram-kuluttajatutkimuksen mukaan Instagram-käyttäjien määrän odotetaan vuonna 2017 Suomessa nousevan 1,4 miljoonasta 1,6 miljoonaan. Kanavan kiihtyvän kasvun innoittamana osallistuin Hilary Rushfordin Instagram-webinaariin, jonka lupauksena oli Instagram-yritystilini räjähdysmäinen kasvu.

Tagit: Sosiaalinen media, Instagram

    Kirjoittanut

    Uusimmat

    Kategoriat

    see all

    Twitter