Essi Isomäki 20.1.2023 14:31

Töitä tarjolla teknologiaviestinnästä syttyvälle projektipäällikölle!

Oletko mestari pitämään langat käsissäsi? Haluatko auttaa yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa viestinnän keinoin? Hallitsetko vaikuttavan viestin rakentamisen tekniikat ja timanttisen tekstin särmät?  

Meillä olet omiesi joukossa. Etsimme kansainvälisesti palkittuun, kokeneeseen ja ketterään viestintäammattilaisten joukkoomme kirjoittavaa projektipäällikköä.

Ydintehtäväsi on suunnitella ja kirjoittaa laadukkaita tekstejä suomeksi ja englanniksi, editoida kollegojen tekstejä napakammiksi ja orkestroida tavoitteellista sisällöntuotantoa. Lehdistötiedotteiden, blogien ja artikkelien lisäksi tuotat ja koordinoit muitakin tavoitteellisia viestintäsisältöjä sekä hoidat yhteyksiä mediaan.

Työkokemusta olet kerryttänyt esimerkiksi toimituksesta, viestintätoimistosta tai yritysviestinnästä. Toivomme, että sinulla on tehtävään sopivaa ammatillista osaamista ja työkokemusta vähintään muutamia vuosia. Arvostamme kykyäsi ottaa haltuun monimutkaisia kokonaisuuksia ja viedä ne ammattimaisesti maaliin.

Työssä tarvitset kaupallista silmää ja aikaisempi kokemus sisältömarkkinoinnista ja asiakastyöstä on etu. Innostus, uteliaisuus ja yhteistyötaidot tekevät tämän työn tekemisestä merkityksellistä ja tuloksellista. Olennaista ei ole mitä osaat nyt, vaan mihin pystyt seuraavaksi. 
 
Asiakkaamme ovat kiistattomia edelläkävijöitä uuden teknologian kehittäjinä ja hyödyntäjinä. Tämä pesti on sinulle, joka innostut teknologian avaamista mahdollisuuksista yksilölle, yritykselle, yhteiskunnalle ja ihmiskunnalle.  

Kollegiaalisesta osaamisesta lisäarvoa ammentava työyhteisömme sekä aivonystyröitä haastavat työtehtävät kasvattavat ammatillista osaamispääomaasi joka päivä. Yhdessä välitämme siitä mitä välitämme. Se tekee meistä vaikuttavia.

Osaamisellasi ja asenteellasi on suuri merkitys koko tiimillemme ja erityisesti asiakkaillemme, joille tuotamme poikkeuksellista lisäarvoa yhdessä.  

Erinomaiset henkilöstöetumme on luotu tukemaan tietotyöntekijän jaksamista ja kehittymistä ja luonnollisesti maksamme kilpailukykyistä palkkaa. Se, mitä työyhteisömme tarjoaa työpaikan perusraamien lisäksi, on kuitenkin todellinen syy siihen, miksi haluat olla tiimissämme. 

Miltä tuntuu, tulisitko kipinöimään kanssamme? Kerro viimeistään 6.2. miksi juuri sinä olet meidän uusi kollegamme, millaista osaamista tuot mukanasi ja mihin tähtäät ammatillisesti. Työnäytteitäkin katselemme kernaasti.

Sisältö- ja PR-tiimin vetäjä Essi Isomäki vastaanottaa hakemuksesi mieluiten  sähköpostiinsa essi@netprofile.fi ja vastaa kysymyksiisi puhelimitse 31.1. klo 15-16 numerossa 040-572 4648.