Essi Isomäki 31.3.2021 9:48

Teknologiasta ja taloudesta kirjoittava sisällöntuottaja haussa!

Suollatko näppikseltäsi timanttisia tekstejä? Tykkäätkö ajatella laveasti – mitä kaikkea tästä aiheesta voisikaan kertoa ja miten? Oletko kirjallisten luomustesi suhteen sekä kunnianhimoinen että asiakaslähtöinen?

Etsimme nyt kansainvälisesti palkittuun, kokeneeseen ja ketterään markkinointiviestinnän ammattilaisten joukkoomme teknologiasta ja taloudesta kirjoittavaa sisällöntuottajaa.

Ydintehtäviisi kuuluvat kirjoittaminen suomeksi ja englanniksi sekä tekstien muokkaaminen. Artikkeleiden ja pitkien opastekstien lisäksi pääset tuottamaan monenlaisia tekstejä video- ja podcast-käsikirjoituksista somecopyihin.

Taustaltasi voit olla vaikkapa toimittaja tai yritysviestinnän tekijä. Tärkeintä on kyky tuottaa laadukkaita sisältöjä ja ottaa haltuun monimutkaisia, joskus jopa hankalia kokonaisuuksia. Arvostamme kaupallista silmää ja kokemusta asiakastyöstä, mutta hyvät yhteistyötaidot ja kyky oppia vievät jo pitkälle.

Asiakkaamme ovat edelläkävijöitä uuden teknologian kehittäjinä ja hyödyntäjinä. Tämä pesti on kuin sinulle tehty, jos olet laillamme innoissasi teknologian kehityksestä ja digiä hönkivistä talousuutisista.

Inspiroiva työyhteisö ja aivonystyröitä haastavat työtehtävät kasvattavat joka päivä osaamispääomaasi. Olet aidosti kiinnostunut kielen koukeroista ja tekstisi laadusta. Otat mielelläsi vastaan rakentavaa palautetta muilta kirjoittajilta ja myös annat sitä vastalahjaksi.

Osaamisellasi ja asenteellasi on suuri merkitys koko tiimillemme ja erityisesti asiakkaillemme, joille tuotamme poikkeuksellista lisäarvoa. Olipa asiakkaalta tai kollegalta saamasi briiffi sitten yhden virkkeen tai kokonaisen romaanin mittainen, onnistut kaivamaan aiheesta sen tuoreimman ja kiinnostavimman kärjen.

Maksamme palkkaa ja henkilöstöetumme ovat oikeasti hyvät. Se, mitä tarjoamme noiden lisäksi, on kuitenkin todellinen syy siihen, miksi haluat olla meidän tiimissämme. 

Mitä sanot, tulisitko meidän tiimiin?

Kerro viimeistään sunnuntaina 18.4. miksi juuri sinä olet meidän uusi sisällöntuottajamme, mitä osaamista tuot mukanasi ja mihin tähtäät ammatillisesti. Liitäthän mukaan työnäytteitäsi.

Sisältö ja PR -tiimin vetäjä Essi Isomäki vastaanottaa hakemuksesi mieluiten  sähköpostiinsa essi@netprofile.fi ja vastaa kysymyksiisi puhelimitse 7.4. klo 11.30 - 13 tai 12.4. klo 15 -16.30 numerossa 040-572 4648.

Sisällöntuottajana toimimiseen liittyvissä kysymyksissä voit kilauttaa myös Topi Kanniaiselle 6.4. klo 15.00–16.30 tai 13.4. klo 12.30–14.30 numeroon 044 024 1779.