Netprofile 20.8.2020 15:57

Netprofile nappasi kansainvälisesti palkitun Jirimiko Orasen vahvistamaan strategiatiimiään

Jirimiko Oranen lehdistötiedote

Jirimiko Oranen
aloittaa 1.9.2020 strategiakonsulttina viestintätoimisto Netprofilessa. Oranen siirtyy yhtiöön T-Media Relationsin toimitusjohtajan tehtävistä. Edistyksellistä teknologiaa kehittäviä ja hyödyntäviä yrityksiä viestinnässä ja sisältömarkkinoinnissa konsultoiva Netprofile vahvistaa näin strategisen viestinnän ja kriisiviestinnän palveluitaan.

Nopeasti etenevä digitalisaatio ja kiihtyvä ympäristökriisi haastavat yritysten kilpailukykyä ja jopa olemassaoloa joka päivä. Epävarmassa tilanteessa muutoksen ymmärtäminen, ennakointi ja sidosryhmien luottamuksen voittaminen ovat avaintekijöitä liiketoiminnan menestykselle. Onnistuminen edellyttää toimialan trendien ja kilpailukentän tuntemusta.

“Strategisen viestinnän ja kriisiviestinnän palvelujen kysyntä on ollut meillä Netprofilessa voimakkaassa kasvussa jo pitkään. Jirimikolla on koeteltua ja palkittua maailmanluokan osaamista työskentelystä teknologisesti ja taloudellisesti vaikutusvaltaisten yhtiöiden kanssa Suomessa ja kansainvälisesti. Hän on oiva vahvistus strategiatiimiimme, jossa hänen johtoryhmätason kokemuksensa tulee saman tien sekä nykyisten että uusien asiakkaidemme hyödyksi”, Netprofilen toimitusjohtaja Juha Frey sanoo.

Jirimiko Oranen on toiminut aiemmin muun muassa teknologiayhtiö Tata Consultancy Servicesin Pohjoismaiden viestintä- ja markkinointijohtajana ja Hill+Knowlton Strategies -viestintätoimiston Suomen yritysviestinnän praktiikan johtajana. Koulutukseltaan Oranen on MBA (Henley Business School, UK).

”Olen suoraan sanottuna aivan liekeissä päästessäni tekemään työtä Netprofilen ammattilaisten kanssa. Viestinnän ja markkinoinnin tehtävä on tunnistaa myynnin vahvimmat ajurit ja auttaa saamaan niistä tehot irti. Netprofile toteuttaa tätä tehtävää kokonaisvaltaisesti ja ketterästi. Siirtymäni tähän tiimiin on helppo, sillä yhteistyömme on alkanut jo vuosia sitten, kun olin tulevien kollegoideni tyytyväinen asiakas”, Oranen kertoo.

Viestintä- ja markkinointipalkintoihin, joita Oranen on ollut voittamassa, lukeutuvat muun muassa European Excellence Awards (Judge’s Platinum Award Winner), MTL:n Vuoden viestintäteko, MTL:n Vuoden muutos- ja kriisiviestintäprojekti sekä Brand Finance World’s Strongest IT Services Brand. Oranen on tehnyt töitä kymmenelle Fortune Global 500 -yhtiölle ja muun muassa kolmelle maailman neljästä suurimmasta IT-palvelubrändistä.

Netprofile puolestaan on niittänyt asiakastöillään pitkäjänteistä menestystä muun muassa Finnish Comms Awards-, SABRE Awards- ja ICCO Global Awards -viestintäkilpailuissa. Netprofilen juuret ovat teknologia-alan startup-yritysten ja innovaattoreiden palvelemisessa. Yhtiön tarjonta on jo alusta alkaen rakennettu tukemaan nopealiikkeisten asiakkaiden liiketoimintaa haastavissakin tilanteissa. Ainutlaatuiseksi Netprofilen palveluvalikoiman tekee kyky yhdistää viestintä, markkinointi ja teknologiaosaaminen asiakkaan näkyvyyden, myynnin ja vaikuttavuuden kasvattamiseksi.

 

Lisätietoja:

Juha Frey, toimitusjohtaja
040 572 4674
juha@netprofile.fi

Jirimiko Oranen, strategiakonsultti
040 756 6655
jirimiko@netprofile.fi