Essi Isomäki 15.6.2021 9:35

Haemme viestintäkonsulttia tai projektipäällikköä

Netprofile on uutta teknologiaa kehittävien ja hyödyntävien yritysten viestintään ja markkinointiin erikoistunut konsulttiyritys. Me ruokimme ihmisten uteliaisuutta tarttua uuteen teknologiaan.

Nyt etsimme kasvavaan joukkoomme monitaitoista
VIESTINTÄKONSULTTIA tai PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Olemme yrittäjävetoinen, ketterä ja tehokas boutique-toimisto. Reilun 20 hengen kokoinen asiantuntijatiimimme on tottunut toimimaan niin nopealiikkeisten innovaattorien kuin teknologia-alan jättiläistenkin kanssa – useimmiten B2B-kontekstissa. Yhdistämme viestinnän, markkinoinnin ja teknologian osaamista ainutlaatuisella tavalla.

Ydintehtäviisi kuuluvat asiakkuuksien kehittäminen sekä projektinhallinta, markkinointiviestinnän suunnittelu sekä erilaisten viestinnän sisältöjen tuottaminen. Tunnet sekä perinteisen mediakentän että verkon tarjoamat vaikuttamisen keinot.

Näitä sinulta toivoisimme:
  • työelämässä timanttisiksi hioutuneet ihmissuhdetaidot
  • innostusta B2B- ja teknologia-alaa kohtaan
  • työkokemusta viestintätoimistosta tai teknologia-alan organisaation markkinointi- ja viestintätehtävistä
  • erinomaisen suomen- ja englannin kielen taidon
  • reippaan ja ratkaisukeskeisen asenteen
  • laajat verkostot livenä ja somessa

 Inspiroiva työyhteisö ja aivonystyröitä haastavat työtehtävät kasvattavat joka päivä osaamispääomaasi. Tarjoamme näköalapaikan uuden teknologian maailmaan ja tilaisuuden päästä tekemään monipuolista viestintää aina tiedotushommista someen ja artikkeleista podcast- ja videotuotantoihin.

Netprofilessa työt tehdään työajalla, ja tukikohdaksi saat uudenkarhean toimistomme Helsingin Etelärannassa. Jokaisen tiimiläisen hyvinvointi on työyhteisöllemme sydämen asia. Osaamisellasi ja asenteellasi on suuri merkitys koko tiimillemme ja erityisesti asiakkaillemme, joille tuotamme poikkeuksellista lisäarvoa. Kun työ innostaa ja työkaverilta saa aina tukea, on helppoa hoitaa hommat aina 5/5!

Tutustu tiimiimme ja lue lisää meistä: https://www.netprofile.fi/fi/yhteystiedot

Kerro Essille 24.6. mennessä miksi juuri sinä olet meidän uusi viestintäkonsulttimme, mitä osaamista tuot tiimiimme ja mihin tähtäät ammatillisesti. Essi vastaanottaa viestisi mieluiten  sähköpostiinsa  essi@netprofile.fi  ja vastaa kysymyksiisi puhelimitse klo 15 - 15.30  numerossa 040-572 4648.