Maisa Mattila 24.3.2021 15:00

Haemme teknologiasta innostuvaa somespesialistia

Oletko sosiaaliseen mediaan vihkiytynyt B2B-markkinoinnin ammattilainen? Oletko tarkka tekijä ja suomen kielen taitaja? Koostuuko oma somekuplasi teknologia-alan ammattilaisista ja innostujista?

Netprofile on uutta teknologiaa kehittävien ja hyödyntävien yritysten markkinointiin ja viestintään keskittynyt suomalainen konsulttiyritys. Asiakkaamme ovat omien alojensa edelläkävijöitä. 

Etsimme nyt kokeneeseen ja ketterään markkinointiviestinnän ammattilaisten mahtitiimiimme energistä osaajaa, joka syttyy digitaalisesta vaikuttamisesta ja itsensä haastamisesta. 

Ydintehtäviisi kuuluvat terävien copyjen kirjoitus, kohdennettujen somekampanjoiden ideointi, suunnittelu ja rakentaminen, asiakkaidemme orgaanisten sometoimenpiteiden hoito, sekä raportointi. Oletamme sinun luonnollisesti pysyvän perillä kanavien uudistuksista ja konsultoivan asiakkaitamme somen parhaista käytännöistä.  

Olemme kiinnostuneita kuulemaan myös muista erikoistaidoistasi – ja siitä, mitä olet seuraavaksi kiinnostunut oppimaan.

Osana digitiimiämme pääset monipuolisesti mukaan digitaalisen markkinoinnin pyörteisiin, joten toivomme, että olet avoin kehittämään osaamistasi myös somen ulkopuolella! 

Toinen nimesi on utelias. Asenteesi on can do, myös maanantaisin. 

Meillä pääset osaksi inspiroivaa ja ammattitaitoista työyhteisöä ja saat asiakkaiksesi loistavia teknologia-alan yrityksiä. Some ei ole meille vain hupia, vaan vakavasti otettava ja tehokas keino liidien tuotantoon ja asiantuntijasisältöjen jakeluun. Tavoitamme somessa aikuisia ammattilaisia, joiden rinnassa sykkii insinöörisydän.

Maksamme palkkaa ja henkilöstöetumme ovat oikeasti hyvät. Se, mitä tarjoamme noiden lisäksi, on kuitenkin todellinen syy siihen, miksi olet meidän tiimissämme. 

Mitä arvelet, tulisitko luomaan ihmeitä kanssamme? 

Kerro Maisalle tiistaihin 6.4. klo 16 mennessä, miksi juuri sinä olet meidän uusi työkaverimme ja mitä tuloksellista olet somen parissa aiemmin tehnyt. Maisa vastaanottaa viestisi mieluiten mailiinsa maisa@netprofile.fi ja vastaa kysymyksiisi puhelimitse to 1.4. klo 12-16 numerossa 040 747 0000.