Maisa Enqvist 14.9.2021 15:59

Haemme somekonsulttia

Etsin tiimiimme kokenutta somemainonnan ammattilaista, joka innostuu asiakkaidemme someoperaatioiden ideoinnista, suunnittelusta, myynnistä, projektien vetämisestä ja tulosten hehkuttamisesta. Oletamme sinun luonnollisesti pysyvän perillä kanavien uudistuksista ja viestivän niistä sujuvasti eteenpäin.

Netprofile on teknologia-alan yritysten markkinointiin ja viestintään keskittynyt suomalainen konsulttiyritys. Asiakkaamme ovat omien alojensa edelläkävijöitä ja suhtautuvat sosiaaliseen mediaan vakavasti.  

Meillä somehommia ei tehdä vain huvin vuoksi, vaan pääset tuottamaan somella aitoa lisäarvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Tavoitamme somessa aikuisia ammattilaisia, joiden rinnassa sykkii insinöörisydän.

Osana digitiimiämme pääset monipuolisesti mukaan digitaalisen markkinoinnin pyörteisiin, joten toivomme, että olet avoin kehittämään osaamistasi myös somen ulkopuolella!

Toinen nimesi on utelias. Asenteesi on can do, myös maanantaisin. 

Tehtävä sopii erityisen hyvin henkilölle, jolla on jo aiempaa osaamista orgaanisesta ja maksetusta somemainonnasta. Kokemus asiakastyöstä viestintä-, markkinointi-, media- tai sometoimistossa katsotaan eduksi. Työskentelemme suomeksi ja englanniksi.

Mitä arvelet, tulisitko luomaan ihmeitä kanssamme

Kerro Maisalle 1.10. mennessä, miksi juuri sinä olet meidän uusi työkaverimme ja mitä tuloksellista olet somen parissa aiemmin tehnyt. Maisa vastaanottaa viestisi mieluiten palkkatoiveen kera mailiinsa maisa@netprofile.fi ja vastaa kysymyksiisi maanantaina 27.9. klo 11–16 puhelimitse numerossa 040 747 0000.