Maisa Enqvist 27.12.2022 13:43

Haemme some- ja digimarkkinoinnin asiantuntijaa

Etsimme kokeneeseen ja ketterään tiimiimme sosiaaliseen mediaan ja digimarkkinointiin vihkiytynyttä osaajaa, joka syttyy syvän pään teknologia-aiheista, on kirjallisesti lahjakas ja palvelee asiakkaita vankalla otteella.

Netprofile on teknologia-alan yritysten markkinointiin ja viestintään keskittynyt suomalainen konsulttiyritys. Asiakkaamme ovat omien alojensa edelläkävijöitä ja suhtautuvat sosiaaliseen mediaan vakavasti.

Ydintehtäviisi kuuluvat terävien copyjen kirjoitus suomeksi ja englanniksi, kohdennettujen somekampanjoiden ideointi, suunnittelu ja rakentaminen, asiakkaidemme orgaanisten sometoimenpiteiden hoito sekä raportointi. Oletamme sinun luonnollisesti pysyvän perillä kanavien uudistuksista ja konsultoivan asiakkaitamme somen parhaista käytännöistä.  

Olemme kiinnostuneita kuulemaan myös muista erikoistaidoistasi – ja siitä, mitä olet seuraavaksi kiinnostunut oppimaan.

Osana digitiimiämme pääset monipuolisesti mukaan digitaalisen markkinoinnin pyörteisiin, joten toivomme, että olet avoin kehittämään osaamistasi myös somen ulkopuolella!

Tehtävä sopii erityisen hyvin henkilölle, jolla on jo aiempaa osaamista orgaanisesta ja maksetusta somemainonnasta. Kokemus asiakastyöstä viestintä-, markkinointi-, media- tai sometoimistossa katsotaan eduksi. Työskentelemme suomeksi ja englanniksi.

Mitä me voimme sinulle tarjota?

Meillä somehommia ei tehdä vain huvin vuoksi, vaan pääset tuottamaan somella aitoa lisäarvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Tavoitamme somessa aikuisia ammattilaisia, joiden rinnassa sykkii insinöörisydän.

Osaamisellasi ja asenteellasi on suuri merkitys koko tiimillemme ja erityisesti asiakkaillemme, joille tuotamme poikkeuksellista lisäarvoa. Maksamme kilpailukykyistä palkkaa ja henkilöstöetumme ovat oikeasti hyvät.

Haluatko tulla luomaan ihmeitä kanssamme?

Kerro Maisalle sunnuntaihin 8.1.2023 mennessä, miksi juuri sinä olet meidän uusi työkaverimme ja mitä tuloksellista olet somen parissa aiemmin tehnyt. Maisa vastaanottaa viestisi mieluiten mailiinsa maisa@netprofile.fi ja vastaa kysymyksiisi puhelimitse torstaina 5.1. klo 12–16 numerossa 040 747 0000.