Essi Isomäki 18.6.2021 10:19

Etsimme syksyksi markkinointiviestinnän harjoittelijaa

Oletko kiinnostunut viestinnästä? Haluatko oppia, miten vaikuttavaa markkinointi- ja teknologiaviestintää tehdään? Pysyykö some näpeissäsi?

Netprofile on teknologia-alan markkinointiin ja viestintään keskittynyt suomalainen konsulttiyritys, jonka työn tulokset niittävät palkintoja Suomessa ja maailmalla.

Asiakkaamme ovat uutta teknologiaa kehittäviä ja hyödyntäviä B2B-yrityksiä, jotka ovat edelläkävijöitä omilla aloillaan. Ketterässä yhteisössämme työskentelee tällä hetkellä 22 viestinnän, markkinoinnin, sosiaalisen median ja suhdetoiminnan ammattilaista.

Haemme opintojen loppuvaiheessa olevaa harjoittelijaa, joka innostuu viestinnästä ja uusista teknologioista ja haluaa oppia niistä lisää.

Tehtäviisi kuuluvat sosiaalisen median päivitykset ja kampanjat, sisältöjen kirjoittaminen, taustamateriaalien tuottaminen ja erilaisiin projekteihin osallistuminen. Suunnittelemme työsi yhdessä niin, että painotamme asioita, joita itse haluat päästä oppimaan.

Olet meille juuri oikea tyyppi, jos nautit somehommista ja sisällöntuotannosta sekä innostut teknologiasta. Olet oma-aloitteinen, itseohjautuva ja valmis toimimaan ketterässä työympäristössä.

Tarjoamme sinulle 4–6 kuukauden palkallista harjoittelua – sovitaan yhdessä tarkemmin mikä on paras kesto juuri sinulle ja suunnitellaan harjoittelu sen mukaan. Harjoittelujaksolta saat asiallisen korvauksen ja päälle vielä lounasedun. Meillä voit olla myös osa-aikaisesti, esimerkiksi neljä päivää viikossa. Toivomme, että voisit aloittaa jo elokuun lopulla.

Hae paikkaa toimittamalla meille CV, mahdolliset työnäytteet sekä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot miksi viestintä, markkinointi ja IT-ala innostavat sinua.

Lähetä hakemuksesi 11.7. mennessä Essille osoitteeseen essi@netprofile.fi.

Haastattelut järjestämme viikoilla 28–29.

Lue täältä lisää viime syksyn harjoittelijamme Sohvin kokemuksista harjoittelijana.