Sallamaari Muhonen 13.12.2019 12:53

Etsimme opintojen loppuvaiheessa olevaa korkeakouluharjoittelijaa

IMG_1724Oletko kiinnostunut viestinnästä? Haluatko oppia, miten B2B-yritysten markkinointiviestintää tehdään? Pysyykö some näpeissäsi? 

Netprofile on teknologia-alan markkinointiin ja viestintään keskittynyt suomalainen konsulttiyritys, jonka työn tulokset niittävät palkintoja Suomessa ja maailmalla

Asiakkaamme ovat uutta teknologiaa kehittäviä ja hyödyntäviä B2B-yrityksiä, jotka ovat edelläkävijöitä omilla aloillaan. Ketterässä yhteisössämme työskentelee tällä hetkellä 17 viestinnän, markkinoinnin, sosiaalisen median ja suhdetoiminnan ammattilaista.

Haemme viestinnän perusasiat jo osaavaa korkeakouluharjoittelijaa, joka innostuu uusista teknologioista ja haluaa oppia niistä lisää. 

Tehtäviisi kuuluvat sosiaalisen median päivitykset ja kampanjat, sisältöjen kirjoittaminen, taustamateriaalien tuottaminen ja erilaisiin projekteihin osallistuminen.  Suunnittelemme työsi yhdessä niin, että painotamme asioita, joita itse haluat päästä oppimaan.

Olet meille juuri oikea tyyppi, jos nautit somehommista ja sisällöntuotannosta sekä innostut teknologiasta. Olet oma-aloitteinen, itseohjautuva ja valmis toimimaan ketterässä työympäristössä. Tuotat timanttista tekstiä ja maagisia PowerPoint-kalvoja!

Tarjoamme sinulle 4-6 kuukauden palkallista harjoittelua – sovitaan yhdessä tarkemmin mikä on paras kesto juuri sinulle ja suunnitellaan harjoittelu sen mukaan. Meillä voit olla myös osa-aikaisesti, esimerkiksi neljä päivää viikossa. Toivomme, että voisit aloittaa jo tammikuun lopulla. 

Hae paikkaa tämän linkin kautta 6.1.2020 mennessä.

Linkin takaa löytyy hakulomake, jonka avulla toivomme, että toimitat meille 3 minuutin videon itsestäsi. Kerro videolla, miksi viestintä, markkinointi ja IT-ala innostavat sinua. Lisäksi toivomme saavamme sinulta lyhyen portfolion, jossa on tekstinäytteitä ja CV. 

Voit myös soittaa partnerillemme Sallamaarille ja kysellä minkälainen työyhteisö meillä on. Sallamaari on tavoitettavissa 19.12. kello 13–15 ja 27.12. kello 12–14 numerosta +358 40 5725 729.

Lue myös ensimmäisen harjoittelijamme Saran blogista, minkälaista meillä on olla harjoittelussa!