Laura Kulmakivi 7.11.2022 11:48

Etsimme kevääksi markkinointiviestinnän harjoittelijaa

Oletko kiinnostunut viestinnästä? Haluatko oppia, miten tehdään vaikuttavaa markkinointia ja teknologiaviestintää? Pysyykö some näpeissäsi?

Netprofile on teknologia-alan markkinointiin ja viestintään keskittynyt suomalainen konsulttiyritys, jonka työn tulokset niittävät palkintoja Suomessa ja maailmalla.

Asiakkaamme ovat uutta teknologiaa kehittäviä ja hyödyntäviä B2B-yrityksiä, jotka ovat edelläkävijöitä omilla aloillaan. Ketterässä yhteisössämme työskentelee tällä hetkellä 27 viestinnän, markkinoinnin, sosiaalisen median ja suhdetoiminnan ammattilaista.

Haemme korkeakouluopintojen loppuvaiheessa olevaa harjoittelijaa, joka innostuu viestinnästä ja uusista teknologioista ja haluaa oppia niistä lisää.

Tehtäviisi kuuluvat sosiaalisen median päivitykset ja kampanjat, sisältöjen kirjoittaminen, taustamateriaalien tuottaminen ja erilaisiin projekteihin osallistuminen. Suunnittelemme työsi yhdessä niin, että painotamme asioita, joita itse haluat päästä oppimaan.

Olet meille juuri oikea tyyppi, jos nautit somehommista ja sisällöntuotannosta sekä innostut teknologiasta. Olet oma-aloitteinen, itseohjautuva ja valmis toimimaan ketterässä työympäristössä.

Tarjoamme sinulle 4–6 kuukauden palkallista harjoittelua – sovitaan yhdessä tarkemmin mikä on paras kesto juuri sinulle ja suunnitellaan harjoittelu sen mukaan. Harjoittelujaksolta saat asiallisen korvauksen ja päälle vielä lounasedun. Meillä voit olla myös osa-aikaisesti, esimerkiksi neljä päivää viikossa. Toivomme, että voisit aloittaa tammikuussa 2023.

Hae paikkaa toimittamalla meille CV, mahdolliset työnäytteet sekä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot miksi viestintä, markkinointi ja IT-ala innostavat sinua.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.11., Lauralle osoitteeseen laura@netprofile.fi.

Halutessasi voit soittaa Lauralle ja kysyä lisää meistä tai tehtävästä. Laura on tavoitettavissa maanantaina 14.11. klo 13–16 numerosta +358 400 720 145.
Haastattelut järjestämme marras-joulukuun vaihteessa.

Haluatko kuulla enemmän?

Kuva: Heini Miettinen